Kladdkaka

Jo rubriken får säga det mesta om mitt fuskande :) Igår bakade min söta älskling en kladdkaka och den var gudomligt god! Jag åt TRE bitar, de var inte så stora, men ändå :) Det var gott. Får ta nya tag igen :) Ska till mamma idag och äta paj så. Men jag ska försöka motionera lite mer så uppväger det fusket hihi.
Sitter på skolan nu, lunch. Håller på att svarva lite delar till ett skruvstycke. Gjorde ju en hammare tidigare i veckan. Visst är jag kreativ? :) Nä men det är faktiskt jätteroligt att hålla på och tillverka olilka saker. Svarva och fräsa. Det här skulle jag ha börjat med för länge sen.
Nästa vecka har vi hemarbete Måndag-Onsdag, läsa lite produktionsekonomi. Så det blir ju lugnt och skönt. Hoppas på bra väder då. Men först har vi ju utställningen på Söndag. Hoppas det går bra. Håll tummarna!
I morgon ska jag städa för det ser verkligen för jäkligt ut hemma. Har inte haft ork att städa på kvällarna, inte ens dammsuga på nästan 2 veckor. Skäms! Jaja, i morgon ska jag ta tag i det. Dammsuga, skura golvet, tvätta, byte rent i sängarna, dammtorka, byta gardiner i köket (har fortfarande kvar julgardinerna och har fått lite klagomål på det hihi).
Ska till Mats kl 13.45 idag och försöka få lite ordning på min rygg så jag orkar städa. Annars blir det begränsat för den har börjat strula nu igen.

Nå nu ska jag gå och fräsa vidare på mitt skruvstycke.
Kram på er!!

Kungaförlovning

Oj förlåt. Jag avslutade mitt förra inlägg lite abrupt :) Jaja måste ju bara kommentera kungaförlovningen också som inte undgått någon. Den förstörde min kväll igår. Jag skulle se Mästarnas mästare kl 20, slog på TV:n och ser att det är ett extrainsatt program om förlovningen till 20.30 så Mästarnas mästare var förskjutet. Jaha, nå jag ser Jakt och Fiske tänkte jag då, på TV4+. Nähä, där var det också ett extrainsatt program om Victoria och Daniel. HALLÅ!!! Vem bryr sig? Så då var jag tvungen vara vaken till kl 21.30 när Mästarnas mästare slutade och till följd av det är jag skittrött idag. Och allt detta är Victoria och Daniels fel :) Nä men det är ju roligt för dem, fast jag vet inte om jag är så brydd egentligen. Bryr sig verkligen Svenska folket så mycket om det här så att de måste visa flera timmars extrainsatta program på TV? Och på Aftonbladet kan man läsa om klänningen, maten o s v. Alltså hur fan vet de vad det blir? Snacka desperata försök att sälja tidningar. Nå jag gratulerar Victoria och Daniel i alla fall!

Kram!

Uppdatering

Förlåt så mycket för att jag varit oerhört lat och inaktiv här på bloggen. Men jag har varit såååå trött på kvällarna, har inte haft minsta lust att skriva nåt. Nå det har väl inte hänt så mycket intressant heller. Jag pluggar på och det är himla skoj! Har svarvat en hammare och nu håller vi på att lära oss fräsa. Ska göra ett skruvstycke snart. Blir roligt.
Annars är väl det stora ämnet hundutställning :) Ska ju ställa Meja i Överkalix på Söndag. Det blir spännande. Fast jag måste erkänna att jag är lite nervös :) Vi tränar lite så hon ska springa fot bredvid mig o s v. Hon är duktig lillgumman :) Återkommer med resultat när dagen är över :) Men jag tror ju själv att jag har en jäkla snygg hund hihi.

Skola

Nu sitter jag på skolan och känner mig ruskigt omotiverad. Slutar 13.30 idag men jag funderar på att fara lite tidigare. Jag har läst i stort sett allt som ska läsas, nu vill jag börja göra lite praktiska saker så jag får nån förståelse för hur saker och till fungerar. Nå... Vi får se.
Har inte haft nån ork och lust att skriva nåt här heller på ett tag. Men nu kanske... Händer inte så mycket annat än att jag är här på dagarna och så hem, äta och typ sova :) Cornelia har varit jättetjurig i veckan när hon kommit hem från dagis. Hon blir väl trött av allt stoj och tidiga morgnar. Jaja det går nog till sig. Hon trivs ju på dagis i alla fall. Nathalie är inte lika trött, men hon sover ju en stund varje dag så hon kanske klarar sig med det.
I helgen blir det ganska lugnt. Ska på Sangisrevyn i morgon så får vi hoppas på lite skratt. Så är det Alla hjärtans dag som jag personligen tycker är ganska löjlig. Men men... :)
Annars lugnt. Det är ju så himla kallt ute så man dör. Men det blir väl bättre. Längtar efter våren.

Nä nu ska jag försöka göra nån nytta.

Ha det bra!

Sjuk

Okej nu har man drabbats av förkylning här. Har varit hemma Torsdag och Fredag med Cornelia som har haft sån hosta. Idag bröt det ut på riktigt för mig. Kan knappt svälja för det gör så ont och får snyta mig en gång i kvarten typ. Huvva! Jaja man får kurera sig så man orkar på skolan på Måndag. Har klippt klorna på Buffy idag. Det är väl det mest ansträngande jag har gjort :) Ska ta Meja sen i kväll också.
Har i alla fall ringt och bjudit in oss på mat till mamma så vi ska dit och äta lax sen, och förhoppningsvis har hon också köpt semlor :) Så jag ska fuska lite. Fuskade med godis igår också till Let's dance. Jaja :) Synd att inte Kitti åkte ut därifrån förresten för hon är då den löjligaste personen jag någonsin sett på TV. Grow up!
Måste försöka läsa lite om maskinelement också men jag fattar ju inget. Boken är skriven till dem som redan kan allt typ. Jag vet ju inte ens vad ett lager är och så ska man lära sig alla olika lagertyper som finns och deras funktioner. Jaja känns som att jag kommer få gå tillbaka till den här boken sen när jag börjar med praktiska övningar :)
Igår bjöd mamma och Mikael in sig på mat så vi åt grillad kyckling med gräddsås och broccoli till. Gott var det! Sen kliipte jag Mikael också och han blev superfin min lillebror :) Han såg ut som ett troll innan så... :)

Nä nu ska jag gå och lägga mig och läsa lite kanske, om jag orkar :)

Kram!

Skola

Jaha nu  sitte rjag här på skolan. Sliter med materiallära. En massa skruvar, gängor, svetsningar o s v. Booring! Och jag fattar inte mycket kan jag säga. Nå jag läser igenom det och gör så gott jag kan så får vi hoppas att jag fattat nå sen när jag ska börja använda det praktiskt :) Puh!
Har med mig lill-Buffe idag så hon är i bilen. Ska gå och ställa om motorvärmaren snart så hon inte fryser ihjäl. Den är igång typ 2 timmar åt gången så... Anledningen att hon får komma med är att hon är för trög för att gå in i kojan i hundgården haha. Jag vet att hon kan gå in, men hon gör det inte annat än om jag är där och kastar in godis eller så. Antingen är hon dum, eller så är hon smart. Då slipper hon ju vara ute :) Fast jag tror nog snarare att hon är dum hihi.
Nä nu ska jag gå och ställa in motorvärmaren. Slutar kl 15 idag så. Bara 2 timmar kvar, knappt! :)
Ska slita på lite mer med svetsningar nu.

Kram!

Plugg

Nu har jag varit dålig på att skriva igen. På helgerna är det så fullt upp att jag inte hinner. Men men...
Idag har jag i alla fall börjat min utbildningn på Lernia. Och jag kan säga att det känns. Mitt huvud är helt proppfullt med info :) Ni vet jag är inte van att tänka :) SÅ jag har legat och sovit i kväll en timme typ för jag var helt slut. Stackars liten :)
Dagen började med att de ringde från dagis klockan 9 och sa att Nathalie var grinig och hängig och de misstänkte feber. Jag ringde Henrik som for och hämtade barnen. Ville ju köra på nu när jag äntligen kommit igång.
Mycket riktigt hade Nathalie feber. 38.9 så det är bara att vara hemma för min älskling :) Skönt ändå att han kan vara det så jag kan plugga på :) Har hållit på med ritningsläsning hela dagen idag och mätt och ritat så... Det är inte så svårt men man försöker ju vara noggrann så man lär sig för det är ju grunderna i utbildningen.
Har även varit på Rina make up i Kalix och luktat på parfymer. Tänkte beställa en från Tax Free med pappa och Åsa som far till Indien den 17/2. Jäkla lyllosar! Nå det blir i alla fall JLo after dark. Den lukta skitfräscht :)
Nu orkar jag inte skriva nåt mer. Ska gå och se vad hundarna gör. Förresten ska jag anmäla mig och Meja till en kurs för att träna hur man ställer ut henne på utställning. För skojs skull! Det blir roligt. Ska ju ställa henne den 1 mars så :)
Såg idag att de annonserade ut en tjänst som veterinärassistent på Kalix veterinärstation! Det var ett vikariat i 12 månader. Typiskt att det kom just nu när jag börjat plugga :) Annars hade jag sökt. Hade det inte varit ett vik, hon skulle vara föräldraledig, så hade jag nog hoppat av skolan och sökt det. Men nu kör jag på med det här. Jag tror det kommer att bli bra. Mycket bättre betalt också och det är ju inte fel :)

Ha det bra allihopa för nu går jag till småvovvarna!

Kram!

RSS 2.0