Valborgsmässoafton

Jaha då var det dags att välkomna våren :) Med glädje säger jag då! Så skönt det är ute nu!!! Fast snart kommer ju björkarna att börja slå ut, vilket är mindre roligt för mig, och alla sndra som lider av pollenallergi. Nå det är bara bita ihop. Jag brukar ju isolera mig inomhus när pollensäsongen drar igång men i år tänkte jag försöka trotsa allergin. Har ju kommit igång så bra med min löptråning nu. Kommer ju få börja om annars. Och hundarna behöver ju motion så... Men jag hörde att det ska bli ett hemskt pollenår i år så vi får se. Kanske måste börja fundera över nå mediciner.

Annars är det lugnt. Sitte rpå skolan. Idag slutar vi kl 14 så det är ju snart. Har inte varit så kreativ idag. Städat i verkstaden typ. Ska försöka hitta på ett projekt som jag ska göra i fräsen. Men kommer inte på nåt. Ska fundera över helgen. Efter skolan ska jag ta mig en springtur med hundarna, och sen ska vi till mamma och äta nachos. Mums! Ska hämta Cornelia också. Hon har sovit hos mormor sen igår. Nathalie skulle ju också göra det. Men gissa vad som hände då. Jo hon hade feber igår när jag hämtade dem från dagis. Ovanligt va? Stackars gumman. Men idag hade febern gått ner så det känns bra.
Nä nu ska jag gå och se om jag kan göra något mer idag. Sen bär det av hemåt!

Trevlig helg!

Kram!

Vår!

Äntligen känns det som att det är vår på riktigt. Man nästan ser när snön smälter. Kallt på morgnarna, sol på dagarna och så lite kyligt på kvällen. I love! Sen luktar det vår på kvällarna också.
Den här kvällen har jag förvaltat väl. Var ute och sprang med hundarna och det var sååå skönt! Börjar komma igång med springandet nu. Kondisen börjar faktiskt att bli bättre haha.
Idag har jag varit hemma med barnen. De har varit lite dåliga i magen. Men tänkte att det var stabilt nu så de får fara på dagis i morgon. Så när jag kom hem från min springtur hade Nathalie spytt så i morgon blir det Henrik som är hemma. Har i alla fall hunnit fara till Kalix en sväng idag med barnen och handla mat + skor åt småttingarna. Köpte varsitt par stövlar åt dem och ett par lättare skor åt Cornelia. Nathalie får ha arvegods från storasyster :) Köpte även en galondress åt Cornelia och 1 par vattenavvisande vindbyxor åt dem var. Plus ett par galonhandskar åt Nathalie. Blev till att storshoppa :) Och det är inte så roligt att göra det med 2 ungar. Cornelia går ju bra. Men Nathalie går ju inte att ha lös. Hon springer iväg och river, i värsta fall, ut hela butiken :) Så man får inte mycket gjort. Fick bära henne nästan hela tiden och jag kan säga att det känns i ryggen nu. Puh!

Snart kommer min älskade govän Emma hem från Asien också. Längtar så mycket efter er Emma och Nicke! Lär komma och våldgästa er när ni är hemma :)

Nu ska jag gå och sova. Skola i morgon.

Ha det bra allihopa!!

Hundvalpar och träning

Hej hopp!

Det är ruggigt länge sen nu. Har inte haft nån lust att skriva tycker jag. Nå jag måste skärpa mig. Dagens inlägg får handla om min upptagna träning. Har ju åkt skidor under påsk. Fick nya superfina skatingskidor av min snälla pappa så jag har hunnit åka 2 gånger. Men nu är föret borta, typ. Så då har jag börjat springa. Och fy tusan vad skönt det är! Har bara varit en gång men ändå. Har haft träningsvärk i flera dagar :) Nå det tar väl då. Kroppen är chockad :)
Skulle egentligen fara i kväll också men hade ont i magen och kände mig hängig efter skolan så jag somnade i stället och sen bestämde jag mig för att ta det lugnt och fara i morgon i stället. Ska bli skönt. Då kan jag fara direkt Henrik kommer hem från jobbet så kanske det är lite sol och varmt också.

Pratade med Andes idag. Uppfödaren av våran valp. Idag är valparna 2 veckor gamla, så det är 6 veckor kvar av friden nu! Puh! Kan inte påstå att jag längtar just nu. Men Henrik ska ju vara hemma 9 veckor i sommar så det blir perfekt för lill-valpen. För er som inte vet så ska vi ta oss en liten Karelare till. En liten "Tibbe" :) (Henrik har döpt honom). Längtar iofs tills vi får fara och se på de små liven, men det där med att torka piss och lära den lille en massa grejer (bl a att inte bita barnen) är inte så lockande :) Jaja bara han växer upp fort. Har ju 2 svamliga hundar som fortfarande är valpiga så snart är de tre :) Jaja man har ju sig själv att skylla. Eller Henrik! haha.

Så det är vad som händer just nu. Till helgen MÅSTE jag börja vårstäda. Det ser för jävligt ut här. Måste torka i skåp och lådor också i köket. Usch vad tråkigt! Usch vad länge det kommer att ta! Nå det är tyvärr ingen annan som gör det så det är bara att ta tjuren vid hornen. Garanterat det blir superbra väder då också. Men jag får slita mig från städandet och ta mig en springtur eller 2 :)

Nu ska jag gå och ta in mina odågor och ge dem mat.

Kram!!

RSS 2.0