Tibbe

Jaha. Idag har alltså vår nya familjemedlem flyttat in. Ailatis Tibertius, a k a Tibbe :) En liten karelarvalp på 8 veckor som är hur söt som helst :) Och tuff! Han är väldigt framåt och orädd. Få se vad det blir av denna hund :) Spännande!
Han fick genast en bästis som heter Nathalie :) Hon blev frälst i den lilla godingen direkt.

Här är Tibbe på upptäcksfärd hemma hos oss.



Dagen har alltså spenderats mestadels i bilen då vi hämtat honom i Jörn som ligger 21 mil härifrån. Så 42 mil i bil. Huvva! Nå nu var det gjort :)

Nu ska jag ta det lugnt och smälta lite tårta som jag smällt i mig. Jag vet. Dålig karaktär som f*n. Men men... :) Sen ska jag fara och cykla med mina illbattingar till hundar :)

Ha de!

Spikmatta

Dagens rekommendation: Köp en spikmatta!!! Alltså förstår ni vad skönt. Jag beställde en och den kom igår så jag testade den. Det går inte att beskriva känslan. Kändes så konstigt i kroppen. Man blev helt lycklig typ :) Oh vad jag älskar den!! Har bara provat den en gång, men jag ska ta mig fasen använda den varje kväll. Hoppas den fixar ryggen, nacken och käken också. Det kändes bra efter att jag legat på den. Nu har det kommit tillbaka lite spänningar men det krävs väl ett par behandlingar med min härkkropp :) Nå det var dagens goda nyhet.

Dagens tråkiga nyhet, eller lite mindre tråkig idag än igår, är att Cornelia är sjuk. Hon har haft 40 graders feber i 2.5 dygn. I natt vaknade hon och hade 40.5 grader. Fy fan! Jag gav febernedsättande och ringde akuten för jag tänkte att så där kan man ju inte ha. Nå de sa att vi skulla avvakta. Henrik var med henne till Grytnäs igår och de kollade halsen och så, men inga streptococker. Har varit och lämnat ett urinprov idag och det var okej. Men jag fick antibiotika som jag hämtat ut och kört hem till henne så nu blir det nog bra. Hon var betydligt svalare på morgon också och piggare så det har nog släppt lite. Så jag har kört 2 svängar till Kalix i morse jag :)

Städade badrummet igår också. Hann nästan hela. STOLT! :) Snart är jag klar med vårstädningen. Ja jag vet att det tagit länge men va fan :)

I morgon fyller min älskling år också så det blir spännande. Har beställt en DVD om björnjakt åt honom, som jag själv också vill se givetvis haha.

Nä nu ska jag fortsätta jobba på skolan.
Ha det gott!
Och kom ihåg. Köp en spikmatta! :)

Uppdatering

Hej hej! Nu är det länge sen jag skrev igen. Sitter på skolan och håller på att göra program till ett skjutstöd som jag ska fräsa till. Ska snart gå ut och provköra programmet men jag tänkte att jag måste väl skriva en uppdatering här först :)
Fast egentligen är väl allt ganska lugnt. Henrik är hemma med barnen, Cornelia har feber, ovanligt att någon utav dem är sjuka va? NOT!
Kanske jag får vara hemma i morgon. Vi får se.
Annars flyter allt på. Henrik har börjat med bygget så det känns bra. Att det är igång :) Jag är mest trött och slö tycker jag. Orkar fasiken inte göra någonting. Får försöka rycka upp mig.
Jaja en snabb och tråkig uppdatering!
Får ta en mer seriös sen när jag har lite mer inspiration.

Ha det bra!

RSS 2.0