Long time, no see

Hej! Nu har jag tagit ett sånt där långt blogguppehåll igen. Jag är nog ingen riktigt bloggare :) Nåväl... Jag lår däckad i feber först och sen har jag väl varit seg i sviterna efter den haha. Nä skämt åsido.  Men det har väl inte hänt så mycket helt enkelt.
Kämpar på skolan. Håller på att fräsa ett skruvstycke. Det tar en jäkla tid. Ja det är bara jobba på.
Idag ringde de från dagis och sa att Nattisen hade feber. Jaha, än en gång. Vet inte hur många sjukdagar de har tillsammans sen de började dagis. Henrik for och hämtade dem för jag var på veterinärstationen med Meja och visste inte hur länge jag blev kvar där. Så när jag kommer hem från skolan har Cornelia också feber. Så nu sover de båda två sen länge. Måste bara ta upp Nathalie och byta blöja och ta på henne pyjamasen innan hon får sova för natten. Stackars smågoena! Henrik skulle vara hemma med dem i morgon så jag masar mig iväg till skolan då.
Det är väl mest det som tar upp ens liv just nu, sjukdomar :)

Nä nu ska jag snart gå och se Spårlöst och gråta en skvätt. Det är ju så sorgligt när de hittar sina släktingar *snyft*

Kram på er!

Helgen

Jaha nu var helgen slut, och det är även jag :)
Har ju varit hela helgen i Strömsund på årsmöte för Björnhundklubben som jag berättat tidigare. Det har verkligen varit jätteroligt!! Vi for på Lördag morgon kl 05.00 så jag var lite trött då kan jag säga haha. Hämtade upp 2 till i Jörn och körde sen till Strömsund, eller Henrik körde, jag åkte och höll på somna haha. Det var i alla fall 54 mil enkel resa. Nåväl, när vi kom fram åt vi lunch och då kände jag den riktiga tröttheten komma krypandes :) Sen var det årsmöte, jag tänkte att jag kan vila efter mötet eftersom det var kl 14 och middagen var kl 19 på kvällen. Men innan alla surrat färdigt o s v var klockan över 18!! Och då var jag trött :) Sitta, sitta och sitta. Inte blir man pigg.
Nå jag försökte vila på sängen på hotellet, men inte gick det. Så jag bytte om till partykläder och tog mig en Gin och Tonic som for raka vägen upp i huvuvet haha.
Sen var det supergod middag. Grillbuffé. Så satt vi och surrade om allt möjligt, mest hundar och jakt så klart :) Några stycken fortsatte sen prata lite inne på ett hotellrum, men kl 23.30 var det god natt för mig och Henrik. Så det har varit en mycket trevlig helg med en massa underbara människor!!

Nu är jag jättetrött. Efter drygt 100 mil i bil och lite sömn så... God natt! :)

Utmaning

Hej!
Jag fick en frivillig utmaning av Ida som jag tänkte testa. Är min första hihi. Sitter  på skolan och ska snart börja läsa lite ekonomi för Stefan verkar inte komma idag, och då läser jag :)

1. Vad heter du?: Cecilia
2. Ett ord på fyra bokstäver: Clue
3. Flicknamn:  Cornelia
4. Pojknamn: Clemens (världens fulaste?) :)
5. Yrke: Chaufför
6. Färg: Corallblå
7. Klädesplagg: Cityshorts
8. Mat: Cheesecake
9. Sak i badrummet: Cornelias hårband :)
10. Plats/stad: Chicago
11. En orsak att vara sen: Chauffören körde så sakta
12. Något man skriker: Ceciiiilia!! (mamma haha)
13. Film: Ciderhusreglerna
14. Något man dricker: Champagne
15. Band: Cool and the gang
16. Djur: Colie

Magsjuka

Jaha då var det skola igen efter tre dagars "hemstudier". Har haft lite sjuka barn så det har inte blivit så mycket studier iofs, men jag har gjort det jag har hunnit. Det hinns nog :)
I natt nså vaknade jag av att Nathalie kräktes. Blää! Alltså jag har så svårt för spyor. De luktar så illa och är överallt. Huvva! Så jag är lite trött idag. Nog för att Henrik tvättade henne och så, tack för det :) Men jag böt sänglläder och torkade upp spya på golv och i sängen. Henrik är hemma med barnen idag, och de får vara hemma i morgon också så de inte smittar ner på dagis. Men det verkar som att hon inte har kräkts nå mer idag så vi får hoppas på att det var en gång bara.

Håller på och fräser ett skruvstycke jag, fortfarande :) Det tar en jäkla tid att hålla på och fräsa. Speciellt när man gör fel lite då och då och får göra om :) Men förhoppningsvis lär man sig av sina misstag då hihi.

Ja nu ska jag inte skriva nå mer. Hade inte så mycket på hjärtat egentligen. Kände bara att jag kanske borde uppdatera LIIIITE oftare haha.
Längtar till helgen då det blir årsmöte för Björnhundsklubben i Strömsund. Ska bli så skönt att åka bort och sova på hotell och äta massa god mat haha. Har aldrig varit i Strömsund så det blir ju roligt att se hur det ser ut där.

Kram på er!!

Hundutställning

Jaha då var utställningen avklarad och jag är besviken :) Nä det börjar gå över nu men jag var lite putt till en början. Fick en 2:a på Meja. Allt var väldigt positivt, mycket god typ, bra huvud, öron, ögon, hals. Bra rörelser och välvinklad. Bra färg och päls. Korretk bett. Det som drog ner priset var att hon "krummade" med ryggen när hon sprang. Antar att det beror på att hon frös. Det var fan 23 minus och hon försökte rulla ihop sig och få värme innan vi fick gå in i ringen. Så det känns lite surt att det bara var det. Är ju egentligen inget fel på hennes rygg. Men men... Får göra om det i Luleå i juni då så får vi se. Då är det ju i alla fall inte kallt. Stackars lill-gumman som frös så.
Jaja sen har jag haft ont i huvet hela dagen och legat och vilat. Mamma och Gunvor har varit här och barnvaktat. Måndag-Onsdag är jag ju ledig från skolan, eller har hemstudier, men vi får se hur det går med det. Cornelia är sjuk så jag kan nog inte läsa så mycket på dagarna. Får försöka när Nathalie sover kanske.

Orkar inte skriva nåt mer nu. Ska smälta min besvikelse över utställningen :)
Kram!

RSS 2.0