Bloggtorka

Ja voj voj! Nu är det ruskigt länge sen jag skrev. Men jag har helt enkelt inte haft tid. Usch vad mycket vi har att göra. Bygga ut, måla huset, träna hundar och på toppen av det ta hand om barnen och sköta om det vardagliga hushållet. Inte så mycket semester för mig och Henrik i år. I morgon börjar Henrik jobba i alla fall. Han har varit hemma i 8 veckor nu. Tiden går fort!

Den viktigaste nyheten just nu är att jag varit en hel del med Meja till skogs. Det har för det mesta resulterat i att hon sprungit lite mest runt fötterna. Men så en dag i veckan så for hon iväg och blev bort ganska länge. Jag såg att det var färska spår som gått åt det håll hon for. Men inget skall, så kom hon tillbaks. Sen sprang hon dit 2 gånger till och var där ett tag, utan skall. Så jag gick vidare uppåt. Men så mitt i allt så börjar hon skälla en 150 meter ifrån mig på en liten tjur. GIssa om hennes matte blev glad och stolt då! :) Hon skällde kanske 10 skall så blev det tyst länge, sen kom hon till mig. Sen var hon hos mig och stod och lyssnade efter älgen och sprang mellan. Men så plötsligt for hon dit och började skälla igen, och då kanske hon skällde i 2 minuter. Duktig tjej! :) Men i övrigt har hon väl inte imponerat så mycket. Jag ska fara med henne och spåra någon kväll i veckan tänkte jag. Så hon får gå och lukta i älgspåren länge. Hoppas hon utvecklas bra under hösten så jag kan starta henne på jaktprov senare i år. Håll tummarna!

Nä nu ska jag nog gå och sova tror jag. Har iofs en gnällig valp där uppe, men jag var precis ut med honom så han fick kissa, vet inte vad han vill nu. Han är ganska understimulerad. Har inte fått så mycket aktivitet de senaste dagarna. All tid har gått åt till att bygga en specialhundgård åt honom, då han tenderar att vara en grusätare som redan i sitt unga liv legat inne en natt i Öjebyn när det hade stockat sig med lite sten i tarmen. Jäkla galen liten hund! :)
Nå nu är hundgården säkrad, hoppas jag!

Jaja ha det bra så hörs vi. SNart börjar ju jakten och då hoppas jag att jag hinner uppdatera oftare :)

Cecilia

RSS 2.0